-

Hartelijk welkom op deze website

Ik heb geprobeerd om deze website over homeopathie zo informatief en praktisch als mogelijk te maken maar mocht u desondanks iets niet kunnen vinden of heeft u een opmerking of suggestie neem dan gerust contact op.

Onder menu 'U bent patiënt' vindt u de belangrijkste informatie voor mensen die een homeopathische behandeling krijgen of overwegen dit te gaan doen (o.a. iets over mij, werkwijze, tarieven, artikelen over homeopathie en geneeskunde, publicaties & media, cursussen homeopathie, praktijk in Den Haag, etc.). Wellicht dat er ook onder de andere menu's ook informatie staat die u interesseert.

Bij 'U bent homeopaat' staan de zaken vermeld die meer te maken hebben met het vak homeopathie en die misschien handig zijn voor collega homeopaten (o.a. seminars, lesdag Radar & EH, stage en de Stichting Archive for Homeopathy).

Bij het onderdeel 'Homeopathie' staan algemeen homeopathische zaken vermeld zoals artikelen, beschrijvingen van homeopathische middelen en onderzoeken naar homeopathie.

Onder het kopje 'Overig' heb ik alles gezet wat niet goed past bij de andere twee thema's zoals een mogelijkheid om te zoeken, RSS feed, downloads en een sitemap.

Mededelingen:

  • Mocht u zelf ge´ntereseerd zijn om klassiek homeopaat te worden en zoekt naar een degelijke en betaalbare manier om dit te worden dan is het interessant om deze website eens te bezoeken: www.ockh.nl.
  • De nascholingen worden sinds 2010 georganiseerd door het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie. Voor meer informatie kijk op de pagina met het overzicht van homeopathische en medische nascholingen. Om op de hoogte te blijven van nieuwe nascholingen ga naar de pagina om je in te schrijven voor aankondigingen.
  • Vanaf januari 2009 ben ik gestart met een samenwerking met huisartsenpraktijk in Den Haag (klik link voor meer informatie). Inmiddels behandel ik elke dinsdag patiënten in huisartsenpraktijk 'Health Care Suliman'.
  • Vanaf 2012 ben ik maandelijks ook in Landgraaf beschikbaar voor homeopathische consulten. Indien u in de buurt van Landgraaf woont en interesse heeft in een consult neemt u dan s.v.p. contact op met de praktijk.
  • U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek afspreken. Dit gesprek is vrijblijvend en gratis. Tijdens het gesprek kunt u kennis komen maken of advies vragen. Meer informatie staat op de inloop pagina.

 

 

Nieuws

Copyright 2012 Klassieke Homeopathie Rob Willemse - webdesign Lutra Design